Ontwerp zakelijke huisstijl

Ben je particulier, een startende ondernemer of heb je al een eigen onderneming en ben je op zoek naar een nieuwe huisstijl? 

We denken graag met je mee en helpen je op weg met een logo, visitekaartje, digitale handtekening of een factuur- en/of offerteontwerp.

Wij hanteren scherpe tarieven, zie onderstaand onze starttarieven per ontwerp. Onderstaande tarieven zijn excl. btw en geldig tot en met 31 december 2023.

 

      

Ontwerp van een (zakelijk) logo. In het starttarief is het ontwerpgesprek (digitaal of fysiek) van 30 minuten en een tijdsbesteding van 60 minuten aan het ontwerp inbegrepen.

 

 

Starttarief ontwerp logo: € 80

Kosten meerwerk per 10 minuten bij overschrijding ontwerptijd: € 10

Ontwerp van een visitekaartje. In het starttarief is een tijdsbesteding van 30 minuten aan het ontwerp inbegrepen en het gebruik van een bestaand logo. Wanneer er voor een visitekaartje nog een nieuw logo dient te worden ontworpen wordt er ook nog ontwerpkosten voor het logo in rekening gebracht.

 

Starttarief ontwerp logo: € 30

Kosten meerwerk per 10 minuten bij overschrijding ontwerptijd: € 10

Ontwerp van een factuur en/of offerte in de huisstijl met uw bestaande logo en factuurvereisten volgens de belastingdienst en opmaak naar uw wensen. In het starttarief is het ontwerpgesprek (digitaal of fysiek) van 30 minuten en een tijdsbesteding van 60 minuten aan het ontwerp inbegrepen. Wanneer er voor een offerte of factuur nog een nieuw logo dient te worden ontworpen wordt er ook nog ontwerpkosten voor het logo in rekening gebracht.

Starttarief ontwerp offerte: € 50

Starttarief ontwerp factuur: € 50

Starttarief combinatie ontwerp offerte en factuur: € 80

Kosten meerwerk per 10 minuten per ontwerp bij overschrijding ontwerptijd: € 10

Ontwerp van een digitale handtekening voor uw mailbox. Hierdoor voorziet u uw email-correspondentie van een een mooie en persoonlijke handtekening wat u tijd bespaart bij het versturen van mails. In het starttarief is een tijdsbesteding van 25 minuten aan het ontwerp en onderlinge afstemming met u inbegrepen. Wanneer er voor een digitale handtekening nog een nieuw logo dient te worden ontworpen wordt er ook nog ontwerpkosten voor het logo in rekening gebracht.

 

Starttarief ontwerp logo: € 25

Kosten meerwerk per 10 minuten bij overschrijding ontwerptijd: € 10

U kunt ook kiezen voor ons totaalpakket voor uw persoonlijke huisstijl, bestaande uit:

- Ontwerpgesprek waarin wij uw persoonlijke wensen en aandachtspunten in kaart brengen.

- Het ontwerpen van een (zakelijk) logo.

- Het ontwerpen van een visitekaartje.

- Het ontwerpen van een standaardformat voor een offerte en factuur met eigen huisstijl welke voldoet aan de factuurvereisten.

- Het ontwikkelen van een digitale handtekening voor uw mailbox die u kunt gebruiken voor uw mailcorrespondentie.

 

 

Starttarief totaalpakket: € 175

Eventuele kosten voor meerwerk is afhankelijk per ontwerp en de geldende tijdsindicaties die wij hiervoor hanteren.