Algemene voorwaarden

Werkwijze lijntekening:
Wanneer je interesse hebt in onze lijntekeningen ontvangen wij je foto graag via de mail. Binnen 5 werkdagen ontvang je van ons een digitale proefdruk. De proefdruk mag tot 3x kosteloos worden aangepast. Hierna worden er kosten in rekening gebracht. Deze kosten bedragen € 3,50 per keer dat je iets aan de tekening wilt laten wijzigen. Het is belangrijk om bij je foto ook duidelijk te vermelden op welk formaat (A4, A5 of A6) de lijntekening moet worden afgedrukt. Daarnaast is het belangrijk dat je ons laat weten welke kleur je de achtergrond wilt hebben en welke kleur je de lijnen wilt hebben.

Interesse:
Ben je geïnteresseerd in Ann-Jolié, maar wil je iets anders dan je op de site hebt gezien? Neem vrijblijvend contact met ons op en dat kijken wij of we iets voor je kunnen betekenen.

Extra optie(s):
Spreekt onze stijl je aan en heb je binnenkort een speciale gebeurtenis te vieren die een speciale uitnodiging verdient? Wij staan te popelen om een unieke kaart voor jullie te ontwerpen. Denk hierbij aan trouwkaarten, geboortekaarten, jubileumkaarten enz. Wij kijken graag met jullie naar de wensen en gaan dan aan de slag!

 

Eigendomsvoorbehoud:

De weergegeven producten op onze website zijn onze eigen creaties. Hier zijn wij zuinig en trots op. Wij stellen het op prijs als u hierom geen gebruikt maakt van onze voorbeeld creaties door deze te kopiëren of te verspreiden zonder uitdrukkelijke toestemming. 

 

Annulering:
Alle producten worden geleverd zoals ze op de site zijn weergegeven. Mocht een product toch tegenvallen dan kan deze geretourneerd worden binnen 7 dagen (met uitzondering van de lijntekeningen). We vinden het fijn als je het ons even via de mail laat dat je je pakketje retour hebt gezonden.

 

Betaling:

Uw bestelling in de webshop wordt pas in behandeling genomen wanneer uw betaling is verwerkt en ontvangen. Betalingen achteraf zijn in principe niet mogelijk, tenzij u een zakelijke relatie bent en een grote order wilt plaatsen. Wij kunnen u echter wel verzoeken om een aanbetaling te doen.

 

Aansprakelijkheid & garantie:

Voor eventuele schade aan een geleverd product kunt u met ons contact opnemen waarbij u een passende oplossing wordt aangeboden.

 

Prijzen:

Onze prijzen kunnen onderhevig zijn aan directe prijsstijgingen van papier en verpakkingsmateriaal. Hierom behouden wij ons het recht voor om onze prijzen aan te passen indien wij dat noodzakelijk achtten.

 

Verzend- en leveringsvoorwaarden:
Zie onze verzend- en leveringsvoorwaarden.

 

- Wij gaan met liefde voor jullie aan de slag! -